Skolens tilbud / Våre utdanningsprogram / Idrettsfag

Sist oppdatert 02.08.2016 14:28

Elva

Foto: Ola Matsson. Skistar

Velkommen til idrettsfag på Tryvis!

Hos oss kan du kombinere utdanning og idrett på høyt nivå. Vi tilbyr Toppidrett innenfor langrenn, skiskyting, alpint, skicross, jibbing, snowboard og fotball.Toppidrettsfaget krever at du er aktiv idrettsutøver, deltar i konkurranser og satser på idretten din.

Fotball

Ved å velge Toppidrett kan du trene i skoletiden. Vi har tre økter i uka der du og din utvikling står i sentrum. Med fokus på gode målsetninger, individuell oppfølging, samhold og trivsel, utdanner vi selvstendige utøvere gjennom kombinasjonen teorifag og praktiske økter. Dedikerte og topp utdannede trenere og lærere er der for deg.

trening2

Foto: Bjørn Burås

I Trysil har vi fantastiske treningsmuligheter rett utenfor døra. Vi kan tilby over 100 km langrennsløyper preparert for klassisk og skøyting, rulleskiløype med kunstsnøanlegg, komplett skiskytterarena og Trysilfjellet med topp muligheter for både alpint og snowboard.

Fotball-linja har godt samarbeid med Nybergsund-Trysil IL og tilgang til både utendørs og innendørs fotballanlegg. I tillegg har skolen Trysilhallen med blant annet velutstyrte styrkerom. Vi har også tilgang til IL Trysilgutten sin friidrettsbane med nylagt tartandekke. Utover disse fasilitetene har Trysil et rikt nettverk av skogsbilveier og stier som innbyr til trening året rundt.

Trening3

Foto: Ola Matsson. Skistar

Vi krever av våre elever at de vil satse på å forbedre sine kvaliteter for å bli bedre idrettsutøvere, og at de er motivert for systematisk trening. Vi krever også at elevene yter sitt beste i de øvrige skolefagene. Idrettsfag er et krevende utdanningsprogram.

Søkeprosedyre:

• Du søker på vanlig måte via www.vigo.no
  • Etter 1.inntak (1. mars) vil søkerne motta et skjema der det skal føres opplysninger om hovedidrett, idrettslige meritter, karakterer etc.

Øvrige opplysninger:

Velkommen til Trysil videregående skole!