Åpen dag

Sett av 3. november! Da er det åpen dag med skiidrettene våre (langrenn, skiskyting, freeski & snowboard) på Trysil videregående skole.

Skiidrettselever ved Trysil vgs

Trysil videregående inviterer til åpen dag for å vise deg hvor unike vi er.
Hensikten med dagen er at du som potensiell søker skal få muligheten til å bli kjent med skolen og samarbeidspartnere samt hvordan vi jobber for å utvikle selvstendige og kunnskapsrike idrettsungdommer. Foreldre er hjertelig velkommen til å delta gjennom dagen.
Skal du velge videregående skole neste skoleår? Kom på besøk 3. november og få informasjon om hvorfor du bør velge Trysil vgs dersom du vil satse på skiidretten din!

Som elev ved skolen tilbyr vi:
• Personlig oppfølging
• Tilrettelagt trening 3-4 dager i uka
• Trening i Trysilfjellets unike fasiliteter sommer og vinter
• Periodisering tilpasset din konkurransesesong
• Dyktige og godt kvalifiserte trenere og lærere
• Samarbeid med eksterne aktører

Programmet for dagen vil være:
1030: Oppmøte i skolens kantine
1045 -1130: Felles informasjon om skolens tilbud.
1130 - 1200: Snow Team Trysil presenterer seg og sitt tilbud ut over skoletilbudet
1200 - 1230: Egen presentasjon for din toppidrett (langrenn/skiskyting/snowboard/freeski)
1245 Lunsj i kantina
13.40 – 1600: Basisøkt i idrettshallen (freeski/snowboard i parken dersom det er snø)

Det er mulig å utvide oppholdet ved å hospitere på samling med Snow Team Trysil lørdag. Se www.snowteamtrysil.no for mer informasjon.

Påmelding med navn, e-post/telefonnummer og idrett sendes til
avdelingsleder på idrettsfag, Ola Erik Heen Moe: ola.moe@hedmark.org
eller telefon: 91161741, innen fredag 27.oktober

Følg oss på facebook:
Trysil videregådende skole
Trysil videregående skole – langrenn og skiskyting
Trysil vgs – freeski/snowboard
instagram: Trysilvgsidrett